RMN logo

Onco Hemato

 

Onco is een multidisciplinair tijdschrift dat in eerste instantie bedoeld is voor gespecialiseerde Belgische artsen die personen met kanker behandelen.
Het tijdschrift verschijnt zowel in het Frans als in het Nederlands, zesmaal per jaar, met eventueel speciale edities onder de vorm van extra nummers. De auteurs van de artikels zijn hoofdzakelijk academici uit België en de Benelux. Speciale edities kunnen echter door journalisten geschreven worden en zijn dan aan een speciale gebeurtenis of gelegenheid gewijd, zoals een internationaal congres bijvoorbeeld.
De artikels zijn onderhevig aan review door leden van de redactieraad, bestaande uit Belgische oncologen, hematologen, chirurgen, radiotherapeuten en orgaanspecialisten. Vertalingen naar het Nederlands of Frans worden eveneens gecontroleerd door de leden van de redactieraad. ‘Onco’ streeft inhoudelijk naar een breed aanbod van teksten, betreffende epidemiologie, kliniek, casuďstiek, research, preventie, diagnostiek en behandeling van kanker. De hoofdbrok wordt ingenomen door originele bijdragen, aangevuld met congresverslagen, editorials, literatuuroverzichten, interviews en een agenda van de nationale en internationale oncologische symposia en congressen.

 

Klik hier om de nieuwe website van OncoHemato te ontdekken

 

Doelgroep : Oncologen, hematologen, geriaters, pijnspecialisten, radiotherapeuten, chirurgen, gastro-enterologen, gynaecologen, pneumologen, urologen
Formaat : A4
Frequentie : 7 nummers per jaar
Oplage : 3.300 exemplaren FR/NL
Contact : onco

Reflexion Medical Network - Varenslaan 6 - B-1950 Kraainem - Belgium
Tel.: +32-02-785.07.20 - Fax: +32-02-731.33.55 - E-mail: info(at)rmnet.be